Název | Množství a jednotka |
---|---|
krůtí prsa | 100 g |
hlíva ústřičná | 100 g |
drcený kmín | 1/2 lžičky |
houbové koření | 1/2 lžičky |
slunečnicový olej | 1 lžíce |
sůl | |
pepř |
Postup: Do vývaru z brokolice (nebo jiného zeleninového vývaru) nastrouháme na hrubém... zobrazit recept
Postup: Z tohoto množství jsou dvě vánočky přes celý plech. Do 1/4 hrnku vlažného mléka... zobrazit recept
Postup: Zelené fazolky uvaříme v osolené vodě téměř doměkka a odložíme stranou. Kuřecí... zobrazit recept
Postup: Na slanině v pekáčku osmahneme 2 jemně pokrájené cibule, přidáme lžíci papriky,... zobrazit recept
Postup: Květák omyjeme, překrájíme ho na menší kousky (nebo rozebereme na růžičky) a... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Stylová restaurace, která nabízí valašské speciality, steaky na grilu, domácí...